Adatvédelmi információ

Örülünk vállalatunk és termékeink iránt mutatott érdeklődésének. Az online kínálatunk használata során nagy jelentőséggel bír az ön privát szférája. Amikor személyes adatokat rögzítünk vagy dolgozunk fel, figyelembe vesszük annak az országnak a törvényi előírásait, amelyben az adatfeldolgozó székhelye található. A Németországi Szövetségi Köztársaságban a német adatfeldolgozási törvény (Bundesdatenschutzgesetz) kerül alkalmazásra.

Személyes adatok rögzítése és feldolgozás

Amikor meglátogatja weboldalainkat, web-szervereink alapértelmezés szerint tárolják az internet szolgáltatójának a nevét, az IP-címet, a weboldalt, ahonnan ön hozzánk látogat, azokat a weboldalakat, amelyeket meglátogat nálunk, továbbá látogatása dátumát és időtartamát. Ezek az adatok statisztikai kiértékelésre kerülnek. Nincsenek összekötve személyes adatokkal. Cookie-kat használunk látogatóink preferenciáinak felismerésére és hogy a weboldalainkat megfelelően optimálissá tudjuk alakítani. Az egyes felhasználók eközben anonimek maradnak. Személyes adatokat csak akkor tárolunk, ha ön ezeket a felkínált online szolgáltatásoknál önként megadja.

To ensure the tailored design and optimum performance of this website, solutions and technologies by econda GmbH (www.econda.de) not only collect and store anonymized data, but also utilize this data to compile usage profiles by means of pseudonyms. Cookies can be used for this purpose which make it possible for an Internet browser to be recognized. Without the express consent of a visitor, however, usage profiles will not be stored together with data pertaining to the pseudonymous visitor. IP addresses, in particular, are rendered indecipherable immediately after receipt, which makes it impossible to match a usage profile with an IP address.

Visitors to this website can opt out here at any time of the collecting and storing of their data.

Személyes adatok használata és továbbadása, célirányosság és választási lehetőség

A műszaki adatokat a weboldalak adminisztrációjának céljára használjuk. Az ön személyes adatait használhatjuk az érdeklődő- és ügyfél-adminisztrációhoz, információhoz új termékekről, termék-felmérésekhez és belső marketingfeladatokhoz az ehhez szükséges mértékben. A részvétel az ilyen akciókban önkéntes. Amennyiben ön nem ért egyet ezzel, bármikor le tud jelentkezni az ilyen szolgáltatásokról. Ez a szolgáltatásban magában történik vagy e-mailben a mindenkor megadott e-mailcímre. Ilyenkor az adatait további felhasználások számára zároljuk. Munkatárainkat az ön személyes adatait illetően titoktartásra köteleztük.

Biztonság

A Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH & Co. KG műszaki és szervezési biztonsági intézkedéseket foganatosít, hogy az ön általunk kezelt adatait véletlen vagy szándékos rombolástól, manipulációtól, veszteségtől vagy illetéktelen személyek általi hozzáféréstől megóvja. A biztosítási intézkedéseket a mindenkori modern műszaki lehetőségeknek megfelelően folyamatosan továbbfejlesztjük.

A weboldalaink tartalmazhatnak linkeket más weboldalakra. Az adatvédelmi nyilatkozataink nem vonatkoznak ezekre a weboldalakra.

Személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatos kérdéseivel, javaslataival vagy panaszaival vagy felvilágosítási kéréseivel fordulhat a vállalathoz vagy a konszern adatvédelemért felelős megbízottjához.

Igénylésre a Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH & Co. KG vagy az illetékes társaság tájékoztatja önt, hogy vannak-e, és ha igen mely személyes adatai vannak tárolva nálunk. Kapcsolati információt a mindenkori társaság weboldalán talál.

Thomas Biedermann
Adatvédelmi megbízott
Schaeffler AG
Industriestraße 1-3
91074 Herzogenaurach
Németország
Datenschutz@schaeffler.com